Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Διευκρινιστικό σημείωμα του Blog

 

 
Οι τέσσερις τελευταίες αναρτήσεις παίζουν τον ρόλο ντοκουμέντων γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σβυστούν από τους δημιουργούς των άρθρων..

Η Παρέμβαση ΕΔΣΝΑ δεσμεύεται εντός δέκα ημερών να δώσει ολιστική απάντηση για το τι τσίμπησε τον ΣΥΡΙΖΑ και πολώνει κεντρικά και όχι αυτοδιοικητικά την σύγκρουσή του αποκλειστικά με τον Πατούλη!

Πρόγευση;

Aπό τη μια μεριά, υπάρχει η αναγκαιότητα ανάκαμψης  του ΣΥΡΙΖΑ και όπως αποδείχτηκε την περίοδο 2000 - 2015 τα σκουπίδια - και ιδιαίτερα στην Αττική - επηρεάζουν αποφασιστικά εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους.

Από την άλλη, τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ στην Διαχείριση των Απορριμμάτων πανελλαδικά και η "ιδιότυπη πολιτική ομηρία" της Δύναμης Ζωής, της Δούρου και του Καραμάνου, στρέφουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο να επικεντρώνεται κριτικά και καταγγελτικά στα "απολύτως φρέσκα" του Πατούλη!

Η αποδόμηση Πατούλη - δικαίως ή αδίκως - είναι ζωτικής σημασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν συνάδει με αρχές και  λύσεις προς όφελος του λαού.


παρέμβαση ΕΔΣΝΑ
 

2 σχόλια:

  1. Σκόπευα να σου απαντήσω σοβαρά αλλά τελικά κατάλαβα πως η περίπτωσή σου χρήζει ψυχιατρικής αντιμετώπισης .
    Οι εμμονές με κάποιους ανθρώπους που δεν σου δίνουν καμιά σημασία, σου έχουν προκαλέσει ψυχολογικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να πας να κοιταχτείς σε κανένα γιατρό.
    Κοιτάξου και σταμάτα να γελοιοποιείσαι . Άμα έχεις ΑΜΚΑ θα σε κοιτάξουν δωρεάν .
    Panorea F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως έπρεπε σε έχω προειδοποιήσει για τα υποτιμητικά λόγια σου. Επειδή, όμως, μιλάς με ψυχιατρικούς όρους - και αυτό κάτι σημαίνει αλλά είναι πρόβλημα δικό σου - σε προσκαλώ να στείλεις ένα κείμενο εναντίον μου με επιχειρήματα κι εγώ θα το αναρτήσω δίχως την παραμικρή λογοκρισία. ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ... εκ μέρους μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή