Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

(Κύριοι υπεύθυνοι για την δυσοσμία είναι η Διοίκηση Δούρου με τις πράξεις και την... απραξία της και οι "διαχρονικοί άνθρωποι" των μηχανισμών ΣΥΡΙΖΑ! Κάποιος από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει την Παρέμβαση για... επεξηγήσεις με αριθμούς και ονόματα; Μήπως, η πρώην Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κυρία Μπιζά); ΣΥΡΙΖΑ : Αναφορά τους Υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος & Ενέργειας για τη δυσοσμία.

Σε κατάθεση ερώτησης προς προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος & Ενέργειας
προχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του δυτικού τομέα Αθηνών για τη δυσοσμία από την εγκατάσταση της Φυλής.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η προκλητική στάση του προέδρου του ΕΔΣΝΑ κ. Κόκκαλη να μην δίνει εξηγήσεις για το φαινόμενο της δυσοσμίας που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της δυτικής Αθήνας . 
Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και τους Δήμους και τους βουλευτές και τους κατοίκους της δυτικής Αθήνας και δεν απαντούν στα ερωτήματα για την προέλευση και την σύνθεση των οσμών.
Όπως αναφέρουν οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ :
"Ήδη εκατοντάδες πολίτες των παραπάνω περιοχών έχουν ενεργοποιηθεί και ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΝ επίσημη ενημέρωση για τη δυσοσμία. 
Οι βουλευτές Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, συμμεριζόμενοι πλήρως την αγανάκτηση των κατοίκων της Πετρούπολης αλλά και περιοχών όμορων Δήμων του Δυτικού Τομέα, όπως των Αγίων Αναργύρων-Καματερού, του Ιλίου και του Περιστερίου, για την έντονη δυσοσμία που έχει προκύψει πρόσφατα αλλά και τη γενικότερη ανησυχία τους για την περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, καταθέσαμε ως αναφορά  προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος & Ενέργειας την επιστολή του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος του Δήμου Πετρούπολης προς τον ΕΔΣΝΑ, ζητώντας:
·         Τη διερεύνηση της προέλευσης και της σύνθεσης των οσμών
·         Την αποτελεσματική και οριστική επίλυση του θέματος "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου