Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Σχόλιο του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκου Τράκα για τα θαύματα της Δούρου

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Η κ Δούρου συνεχίζει τα θαύματα. Πίστη στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων μικρών και μεγάλων, παραμονές Δεκαπενταύγουστου έδωσε προκαταβολή το 50% της συμβατικής αξίας για προμήθεια κινητού εξοπλισμού ανακύκλωσης και βιοαποβλήτων, την στιγμή μάλιστα που δεν έχει εξασφαλίσει τους χώρους υποδοχής αυτών. Αυτό σημαίνει πως μετατρέπει τον ΕΔΣΝΑ σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, φίλα προσκείμενο σε διάφορους «αναδόχους».
Εδώ υπενθυμίζουμε ότι η κ. Δούρου υποκριτικά μας έλεγε πριν από λίγες ημέρες πως δεν προχωράει τις χωροθετήσεις διότι δεν θέλει να δεσμεύσει την νέα διοίκηση. Όμως εξαντλεί και τα τελευταία αποθεματικά του ΕΔΣΝΑ χωρίς να νοιαστεί για την νέα διοίκηση η οποία δεν θα βρει επάρκεια χρημάτων για την κατασκευή, όχι καινούργιων ΧΥΤΥ αλλά ούτε ενός κυττάρου. Αυτή η πολιτική της καμένης γης θέτει σε αμφισβήτηση τόσο τον δημόσιο χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική , όσο και την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ και στους Δήμους καθώς και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Κυρία Δούρου το είδαμε πως μαζεύετε διαφορετικά τα σκουπίδια. Να είστε βέβαιη πως θα τιμωρηθείτε ακόμα περισσότερο στις συνειδήσεις των κατοίκων της Αττικής.

https://www.facebook.com/100000740252073/posts/2814648955236419/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου