Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

(Δεύτερο κείμενο χωρίς σχόλια)! Το ζεύγος Μπιζά ο κ. Ιατρού και η «αριστερή πολιτική» για τα σκουπίδια

 


Γράφει ο Αντ. Δεωνάς

Έχω στα χέρια μου, την πρόσφατη επιστολή διαμαρτυρίας που μου απέστειλε η κ. Αφροδίτη Μπιζά αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ,


την επιστολή του κ. Σταύρου Ιατρού, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, που απέστειλε στους δημοτικούς συμβούλους της Δυτικής Αττικής και δημοσιεύματα του κ. Θωμά Μπιζά που αναρτά σε διαφορά site κυρίως όμως στο «antilogos 15».


Η προσεκτική επαναληπτική ανάγνωση των παραπάνω επιστολών ( οι οποίες αναρτώνται και πάλι σε συνέχεια του άρθρου) μου επανάφερε στη μνήμη μου την συνέντευξη του αντιδημάρχου Αθηνών κ. Ανδρέα Βαρελά μετά την παραίτηση του από το Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ στις 10-7- 2017. Τότε σε σχετική ερώτηση μας είχε απαντήσει ως εξής

«Στην ουσία κουμάντο στο ΕΔΣΝΑ κάνει ο Ιατρού με την Μπιζά -Μπιζάς που από την μια μεριά το παίζει αντάρτης και από την άλλη , στο προσωπικό του ιστολόγιο , γράφει ότι γουστάρει.»

Αντ. Δεωνάς

Επειδή στη χώρα μας, η πολιτική υποκρισία, τα ψέματα και ο λαϊκισμός περισσεύουν και τα παραπάνω δημόσια πρόσωπα έχουν τύχει μέχρι σήμερα ιδιαίτερης ασυλίας, για τις πράξεις και παραλήψεις τους, η στήλη μας θα αποκαλύψει σταδιακά τον ρόλο που παίζουν στην «αριστερή πολιτική» για τα σκουπίδια και πως οδηγούν την Αττική σε τραγικά και εκρηκτικά αδιέξοδα.

Η κυρία Αφροδίτη Μπιζά αντιπρόεδρος της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ μας επιτιμά και μας εγκαλεί καθώς κατά την γνώμη της μέσα από καυστικά παραπολιτικά σχόλια απαξιώνουμε τα όργανα των αιρετών και υπονομεύομε την Δημοκρατία !!!!

« Θοῦ, Κύριε, φυλακήν τῷ στόματί μου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη μου»

Κυρία Μπιζά, προφανώς αγνοείτε τον τρόπο με τον οποίο ο αρχαίος σατυρικός ποιητής Αριστοφάνης στηλίτευε τα κακώς κείμενα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Όμως, έπί της ουσίας, τα πολιτικά και δημόσια πρόσωπα και όργανα απαξιώνονται από τις πράξεις και παραλήψεις των και όχι από την σάτιρα , και για τον λόγο αυτό ζητώ την απάντηση σας στα παρακάτω ερωτήματα.

* Το τελευταίο διάστημα ο συζυγός σας κ. Θωμάς Μπιζάς ( πολυγραφότατος χωρίς γραφή) επιτίθεται εναντίον μελών της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ με βαριά υπονοούμενα και εσείς "φωνή βοώντος εν τη ερήμω» . Σε αυτή την περίπτωση δεν απαξιώνεται το όργανο ;

* Ο συζυγός σας επιτίθεται συνεχώς εναντίον βασικών πολιτικών του ΕΔΣΝΑ και χρησιμοποιεί στοιχεία και σχέδια τα οποία δεν γνωρίζουν ούτε τα μέλη της ΕΕ. Διατάξατε ΕΔΕ για να διερευνηθεί το θέμα αυτό που σας αφορά προσωπικά ;

* Κυρία Μπιζά απαξιώνεται η όχι το όργανο της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ όταν λαμβάνει αποφάσεις για σοβαρά θέματα με παρουσία 2 τακτικών μελών και ενός αναπληρωματικού ; Θεωρείτε το θέμα αυτό μικρής σημασίας ; 

Δυστυχώς, κυρία Μπιζά άλλα είναι τα θέματα που υποβαθμίζουν το κύρος του ΕΔΣΝΑ και όχι η σάτιρα της «στήλης». Περιμένουμε την απάντηση σας και συνεχίζουμε.

Ο κ. Θωμάς Μπιζάς, γνωστό δημόσιο πρόσωπο από παλιά, εργαζόμενος χωρίς εργασία στον ΕΔΣΝΑ, κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, και νυν συνταξιούχος. Το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να προβληθεί ως γνήσιος και καθαρός αναλυτής της «αριστερής πολιτικής» για τα σκουπίδια της Αττικής, καθώς όπως λέγεται, σκέπτεται και την διεκδίκηση δημαρχιακού θώκου στην περιοχή.

Ο κ. Θωμάς Μπιζάς, στο στενό περιβάλλον της κ. Ρένας Δούρου προεκλογικά, πίστευε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο μετά την εκλογική επιτυχία. Σταδιακά όμως, ο κ. Μπιζάς έμεινε εκτός «Νυμφώνας», καθώς όπως πιστεύω, η κ. Δούρου κατάλαβε ότι με απόψεις τύπου Μπιζά θα τελειώσει άδοξα και σύντομα την πολιτική της σταδιοδρομία.

Το αδιέξοδο αυτό, δεν μπόρεσε να το αντέξει και με την παλιομοδίτικη συνδικαλιστική του κουλτούρα, αλλά και με αναβίωση άλλων ελαττωμάτων, διατυπώνει απόψεις που μοιάζουν με «ρωσική σαλάτα». Τώρα όμως δεν έχει απέναντι του κακό «δράκο» τύπου π.χ Γιάννη Σγουρού. Και ερωτάται ο κ. Θωμάς Μπιζάς της «αριστερής πολιτικής» στα σκουπίδια:

* Πως γίνεται, πολυγραφότατε άνευ γραφής, «αριστερέ» σύντροφε να αναλύεις κάποια απόφαση του ΕΔΣΝΑ ( που δεν σου αρέσει) και να καταλογίζεις ευθύνες στους υπαλλήλους του συνδέσμου, στο σύλλογο των εργαζομένων, στο Γιάννη Σγουρό, στους μεγαλοεργολάβους (και κατά προτίμηση στον  Μπόμπολα) η τέλος σε άλλες ορατές η αόρατες δυνάμεις και όχι στην διοίκηση Σύριζα;

* Αν θέλεις, κύριε Θωμά Μπιζά, να πιστέψουμε τις προθέσεις σου, καταδίκασε την πολιτική Σύριζα στον ΕΔΣΝΑ, και ζήτησε να παραιτηθεί από την εκτελεστική επιτροπή άμεσα η γυναίκα σου, η κυρία Αφροδίτη Μπιζά από Αντιπρόεδρος και προεδρεύουσα σε όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ.

* Η υποκρισία και ο λαϊκισμός περισσεύει στις μέρες μας και λείπει η λεβεντιά και η αξιοπρέπεια. Βεβαίως θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν επιτρέπεται να κάνεις βόλτες στις εγκαταστάσεις της Φυλής χωρίς άδεια ; γιατί απλά, δεν είσαι πλέον αξιωματούχος.

Κλείνοντας αυτή την «τριλογία», θα σχολιάσουμε την επιστολή που απέστειλε ο κ. Ιατρού σε δημοτικούς συμβούλους της Δυτικής Αττικής και την οποία δημοσιεύουμε στην συνέχεια. Το προφίλ του κ. Ιατρού είναι γνωστό από τα «κατορθώματα» του στην μελέτη του περιφερειακού σχεδιασμού για τα σκουπίδια, αλλά και ως πρόεδρος επιτροπής για τον διαγωνισμό των στραγγιδίων στη Φυλή.

Στην πρωτοφανή αυτή επιστολή που απέστειλε ο κ. Ιατρού απολογούμενος, διαμαρτύρεται καθώς δεν τον στήριξαν η διοικούσα παράταξη του ΕΔΣΝΑ (νεολογισμός) αλλά και οι μελετητές που καθοδήγησε !!!!

Στην συνέχεια δαιμονοποιεί Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ελευσίνας, λέγοντας ότι τον διέσυρε επειδή είπε ότι ο κ. Ιατρού είναι επισπεύδων της μελέτης και τέλος δηλώνει ότι δεν ψήφισε την θέση Μελετάνι σαν κατάλληλη θέση για ΧΥΤΥ. 

* Κύριε Ιατρού γιατί άραγε αποποιείσαι του ρόλου σου και την συμμετοχή σου στην μελέτη και την έγκριση του ΠΕΣΔΑ Αττικής και συνέπεια τούτων της μελέτης για τα λατομεία ; Εσύ δεν ήσουν πάντοτε ο εισηγητής στην Ε.Ε και το Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ και δεν επέτρεπες σε κανένα να μπει στα «χωράφια» σου;

* Κύριε Ιατρού με περισσή περηφάνεια παρουσίασες την μελέτη των λατομείων στο συνέδριο της ΠΕΔΑ, αρχές Ιουνίου 2017 , μιλώντας για δυο ΧΥΤΥ δυτικά και ανατολικά και ο κ. Θωμάς Μπιζάς αναφώνησε σε άρθρο του «Μόνο από τον κ. Ιατρού μαθαίνουμε νέα!» Τι άλλαξε κύριε Ιατρού και απαρνείσαι τον ρόλο σου;

* Γιατί κύριε Ιατρού ήσουν συχνά επισκέπτης στο Δήμο Μάνδρας όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση του Σύριζα στον Δήμο. Μήπως για τα λατομεία της Ανατολικής Αττικής; Η μήπως η αγωνία σου για το Μελετάνι. Η κ. Ρένα Δούρου μπορεί κάτι να ξέρει.

*Σου τονίζουμε κύριε Ιατρού ότι η μειοψηφία σου για το Μελετάνι δεν έχει καμία αξία καθώς η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ελήφθη αρχές Αυγούστου όταν πλέον είχαν προηγηθεί συζητήσεις για το θέμα των λατομείων. Είναι εξάλλου γνωστή η τακτική σου για τέτοιου είδους μειοψηφίες εκ των υστέρων. Τα ίδια δεν έπραξες και στον διαγωνισμό για τα στραγγίδια της Φυλής;

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερομένους πολίτικους άνδρες η γυναίκες ότι ο λαϊκισμός, τα ψέματα και η υποκρισία έχουν κάνει πολύ κακό στην Ελλάδα. Φτάνει πια.





http://www.pitsounicity.gr/dimos-fylis/13002-to-zeygos-biza-o-k-iatroy-kai-i-aristeri-politiki-gia-ta-skoupidia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου