Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΣΥΠΑ: Στο ΤΑΙΠΕΔ και στα “μουλωχτά” περιουσία της Περιφέρειας Αττικής



Την έκπληξή του για τη “μουλωχτή”, όπως τη χαρακτηρίζει παραχώρηση περιουσίας της Περιφέρειας Αττικής δηλώνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας, σημειώνοντας τις λανθάνουσες κινήσεις της διοίκησης και για το ζήτημα της αγοράς του κτηρίου στο Περιστέρι.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΠΑ:

Στα χνάρια της σημερινής κυβέρνησης που δεν κατάργησε κανέναν αντεργατικό νόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων βαδίζει και η Περιφερειακή Αρχή και μάλιστα στα “μουλωχτά”. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τύχη των ορόφων του κτιρίου επί της Σταδίου 60, που όλοι ξέρουμε ότι αποτελεί ιδιοκτησία της Περιφέρειας  Αττικής. Πριν λίγες μέρες, σε σχετικό έγγραφο αίτημα του Συλλόγου για συνάντηση που απευθύναμε στην Περιφερειάρχη, γράψαμε ότι το βρήκαμε στην ηλεκτρονική σελίδα της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. να προωθείται για ενοικίαση. Τώρα ανακαλύπτουμε ότι ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1020/2013 !!!
Θυμίζουμε ότι σε αυτό το χώρο στεγάζονται δύο Διευθύνσεις του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας, τις οποίες η Περιφερειακή Αρχή θέλει να τις μεταστεγάσει στο κτίριο στο Περιστέρι, την αγορά του οποίου προωθεί με “νύχια και με δόντια” . Στις κινητοποιήσεις δε που πραγματοποιήσαμε ενάντια στην αγορά του κτιρίου αυτού, την μεταστέγαση και των συγκεκριμένων υπηρεσιών και ενάντια στην ταλαιπωρία υπαλλήλων και πολιτών, η Περιφερειακή Αρχή δήλωνε ότι θα λειτουργήσει το χώρο αυτό ως ΚΕΠ, προκειμένου να διευκολύνει τους πολίτες!!!
Τι να πιστέψει κανείς; Σίγουρα οι δηλώσεις δεν έχουν καμιά αξία. Μοιάζουν με αυτές που έχει μοιράσει η κυβέρνηση τους για τις συντάξεις που δεν κόβονται, για τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργηθεί, για τα “αντίμετρα” που τώρα μοιράζουν προκειμένου να περάσουν εύκολα τα νέα βάρβαρα μέτρα χέρι – χέρι με τον ΣΕΒ, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.
  • Καμιά ανοχή – Καμιά επανάπαυση.
  • Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας.
  • Μαζικά διαδηλώνουμε, μετέχουμε στις κινητοποιήσεις.
 Όλοι στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Απρίλη στις 6.30 μμ, στην Ομόνοια.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/sipa-sto-taiped-kai-sta-mouloxta-periousia-tis-perifereias-attikis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου