Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

(Φάουλ της Ζωής η επίθεση εναντίον του ΚΚΕ)! Ζωή: Η ηγεσία του ΚΚΕ συνειδητά υπερασπίζεται το αστικό σύστημα (Ηχητικό)



Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Για μια άλλη φορά δήλωσε εξαπατημένη από τον Τσίπρα εξαπολύοντας παράλληλα μια σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ 

Στόχος της πολιτικής μας προσπάθειας είναι να ρίξουμε το καθεστώς, που επικρατεί στην Ελλάδα και εκφράζεται από τα κυβερνητικά κόμματα την Ν.Δ, το Ποτάμι τον ΠΑΣΟΚ και τον Λεβέντη ενώ στηρίζεται από τους «επιτετραμμένους των ευρωπαϊκών οργάνων», και όχι μόνο την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τόνισε η πρώην πρόεδρος της βουλής.

Συμπλήρωσε δε από το 2010 η κυβερνητική διαχείριση γίνετε σε «καθεστώς επιτροπείας, επιτήρησης και κατοχής», καυτηριάζοντας ταυτόχρονα το πολιτικό κυβερνητικό προσωπικό που αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο της συζήτησης είναι η απάντηση που έδωσε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» για το ζήτημα των συνεργασιών. Αφού θεώρησε εν δυνάμει συμμάχους της πολιτικής της συλλογικότητας την ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ άσκησε  μιαδριμύτατη πολεμική στο ΚΚΕ σε τέτοιο βαθμό που ανάλογη της δεν θα βρει κανένας στο «Πριν» και στην iskra. Δεν μίλησε για λαθεμένες πολιτικές τοποθετήσεις, αλλά εκτίμησε ότι συνειδητά η ηγεσία του ΚΚΕ είναι δεκανίκι του αστικού συστήματος".

«Από την εμπειρία μου ως προέδρου της βουλής πείστηκα ότι το ΚΚΕ σε κάθε στιγμή που το σύστημα θα αρχίσει να τρέμει θα τρέξει να το κρατήσει. .. Εν αντιθέσει με τον απλό κόσμο του ΚΚΕ το σύστημα του ΚΚΕ είναι εξίσου συστημικό με το κυβερνητικό σύστημα… οι ενέργειες του δεν ανατρέπουν το σύστημα αλλά το υποστυλώνουν», τόνισε μεταξύ άλλων η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_81.html

http://odofragma-skas.blogspot.gr/2016/07/blog-post_23.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου