Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Κάποιοι πολώνουν την κοινωνία σε απίστευτο βαθμό! Μαζέψτε τους!

παρέμβαση ΕΔΣΝΑ 

 Κάποιοι ξέχασαν το τεράστιο αντιμνημονιακό κύμα! Κάποιοι κοντόθωρα πιστεύουν πως η μετά το 2014 αστική κανονικότητα και νομιμότητα έχει στερεή βάση! Κάποιοι πατούν στην ψευδή βεβαιότητα της προσωρινής απουσίας πολιτικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής ηγεσίας και συμπεριφέρονται προκλητικά σαν αφηνιασμένα μουλάρια! 

Ξεχνούν ή αγνοούν ότι στο τέλος ο λογαριασμός θα έρθει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο! Ξεχνούν τα τεράστια χρέη του Δημοσίου τομέα, του Ιδιωτικού και των πολιτών! Ξεχνούν την τεράστια δυναμική των τότε αντιμνημονιακών δυνάμεων ΣΥΡΙΖΑ και - δυστυχώς - Χρυσής Αυγής!

Αυτοί που θα έρθουν μαζί με την εξοντωτική φτώχεια του ελληνικού λαού μέσα στην επόμενη πενταετία θα είναι πιο αποφασισμένοι, πιο τολμηροί και ανεξέλεκτοι!

Γι αυτό λέω: Μη δημιουργείτε αχρείαστα μίση βασισμένα στην εξουσιαστική αυθαιρεσία και στην παντελή απουσία Δικαίου! Μαζέψτε τους αφηνιασμένους των ελίτ!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΔΣΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου