Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

(Χωρίς σχόλια)! Πατούλης: Σγουρός & Δούρου φταίνε για τη φωτιά στη Φυλή

  

 

Στις προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας Αττικής (Σγουρός, Δούρου), επιρρίπτει τις ευθύνες για τη χθεσινή φωτιά στο ΧΥΤΑ Φυλής ο Γ. Πατούλης!

Κι αυτό γιατί, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της περιφέρειας: «Το χθεσινό περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Φυλής επιβεβαιώνει τις τεράστιες ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίες επέτρεψαν τη διαιώνιση ενός οικολογικού και υγειονομικού εγκλήματος σε βάρος των πολιτών, με τη λειτουργία της μεγαλύτερης Ανοιχτής χωματερής στη Φυλή».

Μάλιστα, η περιφέρεια υποστηρίζει ότι:

«στην καταστροφική αυτή πολιτική τους είχαν τη στήριξη προσώπων και συλλογικοτήτων, που σήμερα υποκριτικά τους καταγγέλλουν» 

Να σημειωθεί ότι παρότι προεκλογικά ο σημερινός περιφερειάρχης μιλούσε για κλείσιμο το ΧΥΤΑ Φυλής, τώρα, πλέον, δεν το επαναλαμβάνει. Και σε αυτή την ανακοίνωση τονίζει μόνο ότι:

«Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχει δεσμευθεί ότι ως το 2025 θα έχει πάψει να λειτουργεί ο ΧΥΤΑ της Φυλής ως ανοικτή χωματερή».

https://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/patoylis-sgoyros-amp-doyroy-ftaine-gia-ti-fotia-sti-fyli/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου