Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                            31-07-2020
         ΣΤΟΝ Ε.Δ.Σ.Ν.Α
                   image (4).jpeg
                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.)


Ο Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.), το Σωματείο Εργαζομένων του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), αποφάσισε να δημιουργήσει ομάδα εθελοντών αιμοδοτών, η οποία θα τηρεί τράπεζα αίματος, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός».

Η χρησιμότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας στο φορέα μας έχει τεράστια σημασία και σκοπός της είναι η δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος, για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών όλων των συναδέλφων του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., των υπαλλήλων της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής και των μελών των οικογενειών τους. 
Η εθελοντική αιμοδοσία, θα μπορεί να πραγματοποιείται είτε έπειτα από προγραμματισμένη επίσκεψη κινητής μονάδας αιμοληψίας, με προσωπικό του Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., είτε απ’ ευθείας στο Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός», υπέρ της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών του Ε.Δ.Σ.Ν.Α.
Η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία, θα λαμβάνει χώρα έπειτα από πρόσκληση, η οποία θα τοιχοκολλείται στους χώρους που απασχολείται το προσωπικό του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι θα μπορούν να προσέρχονται, στο χώρο που θα ορίζεται από την εν λόγω πρόσκληση, προκειμένου να δώσουν αίμα. 
Υπενθυμίζεται το γεγονός ότι οι υπάλληλοι που συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 57 του Ν. 3584/2007,  όπως αντικαταστάθηκε από την περίπτ. β' της παρ. 2 του άρθρου 47 του Ν. 4674/2020, δικαιούται ειδικής άδειας απουσίας με πλήρεις αποδοχές δύο (2) ημερών. Οι δύο αυτές ημέρες άδειας είναι πέραν της ημέρας αιμοδοσίας και μπορούν να ληφθούν είτε συνεχόμενα με το χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.
Καλούμε όσους συναδέλφους μπορούν, ή είναι ήδη αιμοδότες, να δηλώσουν συμμετοχή ως εν δυνάμει εθελοντές αιμοδότες, στον κ. Κικιλή Μιχαήλ τηλ. 6936062575 και Καπετάνο Δημήτρη τηλ 6937049280, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την εν λόγω ομάδα εθελοντών αιμοδοτών που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του ΕΔΣΝΑ.
                                                                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  Γ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ                                                                                           Ι. ΠΑΣΧΑΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου