Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

(Από το μακρύ χέρι του Τσίπρα): Το ζεύγος Μπενίση - Δούρου, τα σκουπίδια και οι συμπτώσεις με τον μεγαλοεργολάβο φίλο της Ντόρας

Η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Μπενίσης

 Με απόλυτο κυνισμό και προκλητικό σχεδιασμό αποχώρησε από τους κυβερνητικούς και αυτοδιοικητικούς τους θώκους το ζεύγος Μπενίση – Δούρου, κάνοντας ο καθένας δεξιοτεχνικά την τελευταία του ενέργεια με το εξής αποτέλεσμα: 
Την απαξίωση της τιτάνιας προσπάθειας  του Αλέξη Τσίπρα. 
Αλλά ας τα δούμε όλα ένα - ένα.

Ο κ. Μπενίσης όπως γράψαμε ήδη από τις 22 Ιουνίου (Διαβάστε ΕΔΩ), μετά από πολύχρονη αδράνεια δρομολόγησε δεξιοτεχνικά λίγο πριν την λήξη της θητείας του , κάτω από ασφυκτικά χρονικά περιθώρια έναν φωτογραφικό διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ (με την όχι και τόσο πειστική δικαιολογία του επείγοντος και του αδιεξόδου της ΕΥΔΑΠ) καθιστώντας τελικά τον εγκατεστημένο γνωστό μεγαλοεργολάβο φίλο της Ντόρας Μπακογιάννη προνομιούχο διεκδικητή του διαγωνισμού. 
Η κα Δούρου, όπως αποκαλύψαμε με δύο πρόσφατα δημοσιεύματά μας (Διαβάστε ΕΔΩ κι ΕΔΩ), μετά από πολύχρονη πρωτοφανή αδράνεια δρομολόγησε δεξιοτεχνικά λίγες ώρες  πριν την λήξη της θητείας της, κάτω από ασφυκτικά χρονικά περιθώρια έναν φωτογραφικό διαγωνισμό 30 εκατ. ευρω (με την όχι και τόσο πειστική δικαιολογία του υπέρ-επείγοντος και του αδιεξόδου του ΕΣΔΝΑ) καθιστώντας τον ίδιο γνωστό εγκατεστημένο μεγαλοεργολάβο φίλο της Ντόρας προνομιούχο διεκδικητή του διαγωνισμού . 
Ίδια μεθοδολογία
Ίδια στρατηγική
Ίδιος ο αποδέκτης του ωφελήματος 
Ίδια πολιτική παρέα , αντίΣΥΡΙΖΑ φυσικά 
Ίδιο λαϊκίστικο αφήγημα περί αδιεξόδου και επείγοντος . 
Μεγάλο  το .....διακύβευμα!
Είναι τυχαία όλα αυτά; Το θέμα είναι πως το θέμα των υγρών και στέρεων σκουπιδιών… βρομάει. 
Θα επανέρθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου