Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Με το συντριπτικό 83,3% εξελέγη πρόεδρος εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος



Του Κρικόρ Τσακιτζιάν : Πανηγυρικά επανεξελέγη πρόεδρος των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ, ο κ. Γιώργος Ζαχαρόπουλος με το ανεπανάληπτο ποσοστό 83,3%,
κερδίζοντας 6 από τις 7 έδρες. Την Πέμπτη 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον Ειδικό Διαβαθμικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, για την εκλογή νέου σωματείου των εργαζομένων. Ο κ. Γιώργος Ζαχαρόπουλος εκλέχθηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος των εργαζομένων και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία.

Το Pitsounicity.gr ήταν εκεί, για να του ευχηθεί καλή συνδικαλιστική περίοδο, αφού όπως όλα δείχνουν ο ΕΔΣΝΑ θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα, με τη διαχείριση των απορριμμάτων, ένα ζήτημα που θα απασχολήσει έντονα τους κατοίκους και τους δημάρχους της Αττικής. Νικήτρια για μια ακόμη φορά βγήκε η παράταξη «Συνεργασία Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ» η οποία έλαβε 165 ψήφους επί συνόλου 198 έγκυρων ψηφοδελτίων. Τη μια έδρα που έμεινε κατέλαβε με 33 ψήφους, η παράταξη «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία», που πρόσκεινται στο ΚΚΕ. Συνολικά ψήφισαν 223 άτομα από 295 εγγεγραμμένους. Έγκυρα ήταν 198, λευκά 8 και άκυρα 17.
Εκλέγονται από την παράταξη «Συνεργασία Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ» οι: Γιώργος Ζαχαρόπουλος με 135 ψήφους
Πασχάλης Γιάννης με 81 ψήφους
Κικιλής Μιχάλης με 76 ψήφους
Σερέπας Νίκος με 76 ψήφους
Κόντος Γιώργος με 57 ψήφους
Κουτσογιάννης Σταύρος με 49 ψήφους
Από την παράταξη «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» εκλέγεται Ο Καπετάνος Δημήτρης με 27 ψήφους
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ κ. Γιώργος Ζαχαρόπουλος χαίρει εκτίμησης από τους συναδέλφους του και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τα ποσοστά που πήρε στις τελευταίες εκλογές, αλλά και από το πώς τον αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί του όταν τον συναντούν. ΄ Σε αντίθεση με τη στάση που κράτησαν φίλοι και γνωστοί του κύριου Ζαχαρόπουλου απέναντί του, κατά στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, στις οποίες κατέβηκε με την παράταξη του κύριου Γιάννη Σγουρού. Πολλοί ήταν εκείνοι που του έταξαν λαγούς με πετραχήλια, αλλά όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, ήταν υποσχέσεις γραμμένες στην άμμο. Ενώ στις εκλογές του σωματείου των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ, οι υποσχέσεις ήταν ειλικρινείς και αποτυπώθηκαν στην κάλπη. Εμείς να του ευχηθούμε καλή θητεία και καλό κουράγιο, κάτι που θα χρειαστεί οπωσδήποτε, αφού αναμένεται να είναι θερμός ο φετινός χειμώνας για τους εργαζόμενους στους τόπους συλλογής και επεξεργασίας απορριμμάτων στο νομό Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου