Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πώς γίνεται η ενεργοποίηση χρήστη στο e-ΤΣΜΕΔΕ

tsmede
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει γίνει πρώτα η εγγραφή στην ιστοσελίδα του tsmede.gr και να έχουν συμπληρωθεί όλα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί.

Η ενεργοποίηση νέων χρηστών (Ασφαλισμένων και Συνταξιούχων) γίνεται: με φυσική παρουσία του Ασφαλισμένου-Συνταξιούχου, ή από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση θεωρημένη από Αστυνομία ή ΚΕΠ στην κεντρική υπηρεσία του Ταμείου, στην Κολοκοτρώνη 4, 4ος Όροφος, Γραφείο 11 καθώς και σε όλα τα κατά τόπους υποκαταστήματα του ταμείου ανά την Ελλάδα.
Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στα παραπάνω γραφεία (π.χ., κατοικία σε νησί, ασθένεια κ.λπ.) -και μόνο τότε- η ενεργοποίηση του λογαριασμού γίνεται με την αποστολή στο e-mail: e-tsmede@tsmede.gr συνημμένα α) της αστυνομικής ταυτότητας (και οι δύο όψεις), β) μιας υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599 για την ορθότητα των στοιχείων ταυτότητας και διαμονής, θεωρημένης από ΚΕΠ καθώς και αναγραφή του κωδικού χρήστη (username) που έχετε συμπληρώσει κατά την εγγραφή σας.
Εναλλακτικά, οι ασφαλισμένοι μπορούν να αποστείλουν ταχυδρομικά τα παραπάνω έγγραφα στην διεύθυνση ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, Κολοκοτρώνη 4, Τ.Κ 105 61, Αθήνα.
Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού χρήστη, η ενεργοποίηση γίνεται έπειτα από σχετική επικοινωνία στο παραπάνω e-mail.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3740406 και 210-3740445.
http://www.ergasianet.gr/menu-xrisima/12582-pws-ginetai-h-energopoihsh-xrhsth-sto-e-tsmede

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου