Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Προς την φατρία των Σαδουκαίων (πάσης φύσεως και χρώματος Τσιπραίοι): Πάρτε το απόφαση ανίκανοι! Ο Κασελάκης σας πήρε το κόμμα όταν ο Αλεκάκος έφαγε κατ εξακολούθηση γλαρόσουπα από τον ¨ Κούλη¨ και λάκισε

 


Αδειάζουν τον Κασελάκη με κάθε ευκαιρία τα... τσιπράκια! 

                                                             @
Περιμένουν τον Αλεκάκο της εκλογικής κατάρρευσης να... τους σώσει φιλοτομαροπολιτικά και... αργομισθολογικά και... κομματικοσκυλικά! 
                                                              @
Ποιόν;  Τον Αλεκάκο της γελειωδέστατης τηλεοπτικής συγκάλυψης του εγκλήματος του Ματιού...
Τότε που έχασε άπαξ δια παντός την αστραφτερή ηθικοπλαστική του πανοπλία και τα τελευταία ψήγματα σοβαρότητας στα μάτια του ελληνικού λαού!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

[Γειά σου Κασελάκη με τον ... Εξωτερικό σου Τομέα και την Τομεάρχη σου! Την επόμενη φορά να μη μιλήσεις με τους Ισραηλινούς αλλά με τον.... κοινωφελή τομέα της Χεζμπολάχ! Γιατί... είναι η Κύπρος που οι εμπόροι τη μισούνε]! Απειλές κατά της Κύπρου από τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα

 Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 19:53

 
 

 


Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, Χασάν Νασράλα σε τηλεοπτικό διάγγελμά του

Για πρώτη φορά από την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου εκτόξευσε απειλές εναντίον της Κύπρου, υπογραμμίζοντας ότι η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να τη θεωρήσει εμπλεκόμενη στον πόλεμο εάν εξακολουθήσει να επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια και τις βάσεις της για στρατιωτικούς σκοπούς.


Ο Χασάν Νασράλα προειδοποίησε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του ότι σε περίπτωση που οι εχθροπραξίες με τον ισραηλινό στρατό κλιμακώνονταν σε έναν ευρύτερο πόλεμο, τότε οι μαχητές του κινήματος θα αγωνίζονταν «χωρίς κανόνες» και «χωρίς περιορισμούς».

Διεμήνυσε ότι πουθενά στο Ισραήλ δεν θα υπήρχε ασφάλεια από τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ, κάνοντας λόγο ακόμη και για ενδεχόμενους στόχους στη Μεσόγειο Θάλασσα.

https://www.cnn.gr/kosmos/story/425220/apeiles-kata-tis-kyprou-apo-ton-igeti-tis-xezmpolax-xasan-nasrala

https://odofragma-skas.blogspot.com/2024/06/blog-post_19.html#more